Trap in onze hal opknappen

Samen met mijn vriendin woon ik nu al een aantal jaar in een leuk knus huisje. We hebben het er erg naar ons zin en willen het huisje dan ook helemaal in onze stijl brengen. We zijn net klaar met de woonkamer en willen nu aan de hal beginnen.

In de hal zit een redelijk oude trap die naar de eerste etage leidt, deze trap zouden we graag in zijn geheel willen laten vervangen. Zelf houden we wel van klussen, maar een nieuwe trap zetten gaat bij ons net iets boven de pet. Om de trap in een keer goed te laten renoveren, willen we dit laten doen door een traprenovatie bedrijf.

Op het moment hebben we nog geen specifieke eisen voor een trap. We zouden ons graag willen laten leiden door eventuele mogelijkheden die er zijn met betrekking tot traprenovatie. Een traprenovatie bedrijf dat meedenkt in mogelijkheden die aansluiten bij onze stijl.

We zouden het fijn vinden als het traprenovatie bedrijf de trap binnen een week zou kunnen zetten. Dan kunnen wij verder met de verbouwing van andere gedeeltes in het huis.

Onze vraag is dan ook of iemand enige ervaring heeft met een goedlopend en vakkundig traprenovatie bedrijf, dat vakkundig te werk gaat en meedenkt hoe we een mooie, nieuwe en stijlvolle trap krijgen.

Avatar
Posts created 32

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven