Oplevering huurwoning tante

Mijn tante heeft via Seniorenhulp Nederland aan oplevering huurwoning gedaan. Ze is best wel op leeftijd en had op dat moment tijdens haar verhuizing niemand in Nederland die haar kon helpen met de eisen van de oplevering huurwoning.  Seniorenhulp Nederland heeft haar geholpen met een heleboel dingen die zij zelf nooit had kunnen doen. Mijn tante is heel erg tevreden dat ze bij Seniorenhulp Nederland terecht was gekomen, ze hebben haar ontzetten blij gemaakt. Ik wilde dit dus graag met jullie delen.

Eisen van de oplevering

Mijn tante had zonder Seniorenhulp Nederland niet aan de eisen kunnen voldaan die de verhuurder graag wilde. Seniorenhulp Nederland heeft de volgende taken uitgevoerd: herstelwerkzaamheden, het verwijderen van laminaat en andere grondstukken, het afvoeren van onbruikbare goederen in officiële kanalen en schoonmaakwerkzaamheden in badkamer en keuken. De verhuurder was zo erg tevreden met de oplevering dat mijn tante de laatste maandbedrag  niet hoefde te betalen voor de huurwoning.  Mijn tante hoefde niet eens te vertellen van hoe en wat er moest gedaan worden, Seniorenhulp Nederland wist precies hoe ze te werk moesten gaan. Ik raad iedereen dit uitzonderlijk mooie organisatie aan die senioren in noodsituaties helpt met dit soort dingen. Ik hoop dat ik jullie genoeg geïnformeerd heb over de diensten bij het oplevering van een woning voor senioren.Team-Kris

Berichten gemaakt 32

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven