diamantboor

Online gereedschap bestellen doe je bij ​THS Tools​

boormachineTHS Tools is een handige website voor mensen die op zoek zijn naar producten omtrent diamanttechniek. Voor deze niche markt zijn er dan ook weinig goede aanbieders. Dit is dan ook de reden waarom ik deze website met jullie wil delen. Ik kreeg hier laatst namelijk ook een aanvraag van binnen en dus wilde ik deze dan ook gelijk met jullie delen. Je kunt hier overigens niet alleen producten kopen, verder staan zij dan ook altijd klaar voor een advies op maat. Zij hebben dan ook meerdere specialisaties waaronder: diamant- en stofafzuigtechniek.

Juist in deze branche hebben mensen de voorkeur om de producten eerst met eigen ogen te bekijken en eventueel te testen. Dit is dan ook mogelijk, zij hebben dan ook een showroom in Groningen. Hier kun je dan ook gelijk gebruik maken van hun knowhow. Thstools.nl heeft service dan ook hoog in het vaandel staan en dus onderhouden zij zelf goed contact met klanten. Vooral dus omdat er vaak enig expertise nodig is.

Hoe bestel je hier producten

THS Tools

Wanneer je een desbetreffend product zoals een boormachine gezien en besteld hebt, dit wijst zich allemaal vanzelf. Het werkt namelijk hetzelfde als elke andere webshop, hier ga ik dan ook niet dieper op in. Wanneer jouw bestelling geleverd wordt, gebeurd dit via GLS of PostNL. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om de bestelling zelf op te halen.

diamantboorDe betalingswijze gebeurt middels Ideal en BanContact / MisterCash. Achteraf betalen kan door te laten verzenden onder rembours (hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht). Indien jij meer informatie wil over THS Tools, dan moet je de website met eigen ogen maar eens bekijken.

 

Berichten gemaakt 32

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven