Nieuw bedrijf, nieuwe sloten

Vorig jaar ben ik een nieuw bedrijf gestart. Naast het betrekken van een ander pand moest er ook nog veel verbouwd worden. We hebben verschillende muren eruit gehaald om zo een groot kantoor te creëren, daarnaast met flink veel ramen en extra deuren. Maar al deze ramen en deuren hadden ook nog sloten nodig en daar heeft Nellok mij erg goed bij geholpen. Het pand was niet erg goed beveiligd en daarnaast zaten er op de deuren en ramen ook geen goede sloten. Toen ik het pand betrok kreeg ik ook snel te horen dat er in de omgeving zijn er de laatste maanden erg veel inbraken geweest, dus ik wist dat sloten essentieel waren. Uiteindelijk heb ik Nellok gebeld en die stonden al snel op de stoep om de sloten te installeren.

Top service

Ik maakte een afspraak met Nellok. Ik kon al op de dag zelf een afspraak met ze maken maar uiteindelijk heb ik een aantal dagen later een afspraak met ze gemaakt. Vriendelijke mensen die eerst het hele pand hebben geïnspecteerd en daarna begonnen met alle sloten aansluiten. Op alle deuren zitten nu goede sloten, met name de voor- en achterdeur waar nu ook extra beveiligde sloten op zitten. Na een aantal uur zaten alle sloten erop en kon ik met een gerust hart mijn pand in gebruik gaan nemen. Ik raad Nellok zeker aan, voornamelijk voor andere bedrijven die in panden zitten die inbraak gevoelig zijn. Nellok begreep dit en kwam met kwalitatief goede sloten die mijn pand nu een stuk veiliger hebben gemaakt. Er zijn op dit moment nog steeds veel inbraken in de buurt. Gelukkig hebben inbrekers nog niet bij mijn pand geprobeerd in te breken. Laten we dat zo houden, en anders krijgen ze het waarschijnlijk nog erg moeilijk.

iStock_000032847086Medium-470x340

Berichten gemaakt 32

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven