Maak de leidingen aan elkaar

Met behulp van manchetten kun je op een stevige en eenvoudige manier leidingen en apparaten met elkaar verbinden. Als je gebruik maakt van flexibele manchetten kunnen deze de beweging die de apparaten teweeg brengen goed opvangen.


Ruime keuze voor verbinden

Op euromanchetten.nl vind je een ruime keuze aan verschillende modellen. Je kunt kiezen uit flexibele manchetten, balgen, compensatoren, filtertechniek of airsocks. Omdat het niet altijd even makkelijk is de juiste verbinding te kiezen kun je het beste eerst informatie inwinnen voordat je overgaat tot de aanschaf.
Maak de juiste verbinding

Als je een verbinding maakt tussen leidingen of apparaten met een manchet is een flexibele versie vaak goed geschikt. Als er beweging op de manchet komt te staan kan deze door de flexibiliteit de juiste stand aannemen en zorgt er ook meteen voor dat de leidingen goed blijven functioneren. Als de manchet goed bevestigd is slijten de leidingen of apparaten ook minder snel. In de industrie wordt nogal eens gekozen voor compensatoren. Deze zijn net wat sterker dan manchetten en beter bestand tegen alle soorten beweging. Compensatoren worden opgebouwd uit verschillende lagen die elk wat extra’s toevoegen aan de verbinding waardoor deze net even sterker is dan een gewone manchet. Compensatoren zijn in verschillende soorten te koop en kennen derhalve ook diverse toepassingen.
Langere levensduur

Als je de juiste manchet gekozen hebt en die op de goede manier bevestigd hebt kun je er op rekenen dat de leidingen of apparaten ook beter functioneren maar ook langer meegaan omdat ze minder hard slijten.

Berichten gemaakt 32

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven