brandhout

Briketten voor in de open haard!

houtnedDag allemaal, het is weer tijd voor een leuk artikel. Ik schrijf over erg veel verschillende onderwerpen. Vandaag is dat weer zo. Ik ga het vandaag namelijk hebben over briketten. Het wordt weer kouder, daarom ben ik opzoek gegaan naar briketten voor in de open haard. Wij hebben thuis een erg mooie open haard. Vorig jaar werd ik alleen een beetje gek van het slechte brandhout dat wij toen hadden. Het duurde lang voordat het brandde, en als het dan eenmaal brandde, was het ook niet echt veel.  Gelukkig hoorde ik laatst van een goede vriend van me dat ik op de website van houtned moest kijken. Dit bedrijf biet het beste brandhout aan voor een leuke prijs. Ik ben daarom meteen naar de website gegaan, en ik heb besteld. Inmiddels heb ik het hout al in huis, en ga ik het binnenkort in de open haard gooien.

brandhoutEen goede tip!

Dankzij de tip van mijn vriend,zitten wij nu heerlijk voor de open haard. Dit houdt gaat erg snel aan, en het brand brikettenook nog eens erg lang. Dit was ik niet gewent, en daarom is het extra fijn. Omdat ik zelf zo’n goede tip gekregen heb, wil ik dit graag aan jullie doorgeven. Dus wil jij lekker voor de open haard zitten? Neem dan een kijkje op de website van houtned.

Berichten gemaakt 32

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven