Bouwkundig

Bouwtechnische keuring Eindhoven

Laatst hebben wij een bouwtechnische keuring uitbesteed aan een partij die hierin is gespecialiseerd. We hadden verschillende plannen staan voor het verbouwen van ons pand. Het pand was al verschillende keren verbouwd waarvan een keer niet heel goed is verlopen. Dit keer wilde we dan ook dat alles in zijn geheel goed verliep en dat we niet tegen dingen aan zouden lopen als we midden in de verbouwing zaten.

We hebben voorafgaand met het bedrijf een gesprek gehad over onze verschillende plannen en wensen die we graag aan het pand wilde veranderen. De specialist bestudeerde de plannen zorgvuldig en kwam een aantal dagen later terug. Hij bestudeerde het pand grondig en lette daarbij op de leidingen, de fundering, de kozijnen, de elektriciteit en nog veel meer belangrijke punten. Na de bestudering heeft hij een duidelijk verstaanbaar rapport ontwikkeld met verschillende punten waar hij tegenaan liep. De opmerkingen werden duidelijk onderbouwd en hij kwam met duidelijke adviezen. Daarnaast kwam hij met verschillende kostenspeculaties over het pand zelf, over de verbouwing en over eventueel onderhoud dat aan het pand gedaan zou moeten worden. De kosten speculatie zag er goed uit en kwam redelijk dicht in de buurt van wat wij hadden verwacht om jaarlijks kwijt te zijn.

Wij zijn uiterst tevreden over de specialist die bij ons in het pand de bouwtechnische keuring in Eindhoven heeft uitgevoerd. De verbouwing is ondertussen al bijna achter de rug en tot nu toe is alles vlekkeloos verlopen, precies zoals wij verwacht hadden. Wij zijn erg tevreden en willen de specialisten dan ook nogmaals bedanken.   Taxatie

Keuring

Berichten gemaakt 32

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven