BIM staat voor goed werk!

Dag allemaal, het is weer tijd voor een leuk verhaal. Ik vertel jullie dagelijks over alles dat ik meemaak in mijn leven. Vandaag ga ik het hebben over BIM, dit bedrijf levert erg goed werk af. Mijn oom heeft namelijk een eigen onderneming, en ik kom regelmatig bij hem op bezoek. Hij verteld me dan over de stand van zaken, en gister was dit anders, dan normaal. Normaal verteld hij me gewoon dat het wel goed gaat, maar gister vertelde hij me: dat het zo goed gaat, dat hij een nieuw pand nodig had. Hij wist alleen niet bij wie hij moest zijn om een nieuw pand te laten creƫren, hier wilde hij het met mij over hebben. Gelukkig wist ik nog wel een goed architectenbureau. Ik heb namelijk al vaker gehoord dat BIM, erg goed werk aflevert. Ik stelde dit voor aan mijn oom, en hij keek meteen op de website. Dit vond hij er erg goed uitzien, daarom nam hij meteen contact op met het bedrijf.architect

Hij gaat in zee met ze!

Inmiddels heeft mijn oom al contact gehad met dit bedrijf. Hij vond het een erg fijn gesprek, en hij heeft ervoor BIMgekozen om met dit bedrijf in zee te gaan. Dit vind ik uiteraard erg leuk, omdat ik mijn oom bij dit bedrijf bracht. Ik heb alle vertrouwen in een goede samenwerking.

Berichten gemaakt 32

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven