Autolaadkranen

Vrachtwagens die zijn voorzien van autolaadkranen, waar vind je die? Dit was mijn vraag tijdens de vergadering toen wij een grote container moesten laten plaatsen op de bouwplaats. Wij zijn gestart met een project die een tijd op hold heeft gestaan. Wegens allerlei bezuinigingen moest dit worden gestaakt. Gelukkig trekt de economie weer aan en mocht het grote bouwplan alsnog worden hervat. Hier was zelfs een enorme haast bij en daarom moesten wij in de planning man en macht bij elkaar halen om dit alles te kunnen realiseren. Hierbij hebben wij ook de hulp ingeschakeld van Gebr. Vermeer, dit transportbedrijf heeft ervoor gezorgd dat alle containers op de plek van bestemming komen direct op maandagmorgen terwijl wij dit de vrijdag ervoor al moesten regelen.

Autolaadkranen

Verwacht een uitstekende kwaliteit en een goede prijsverhouding

De vrachtwagens die voorzien zijn van de autolaadkranen, kunnen direct op de plaats van bestemming de containers voorzichtig opde juiste plaats zetten. In de containers zaten zware machines waarin moest worden gewerkt. Een aantal containers waren ook ingericht als werkplaats en daarom moest het vervoer en plaatsen secuur gebeuren. 

Omdat onze ervaring met dit bedrijf zo goed is, bracht mij dit op het idee om deze reactie te plaatsen op dit blog. Hier staan meer aan te raden adressen op en deze mag hier zeker niet op ontbreken. Wij zullen beslist in de toekomst vaker een beroep doen op dit bedrijf want hier kun je een uitstekende kwaliteit en een zeer goede prijs verwachten.

Autolaadkranen

 

Berichten gemaakt 32

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven