Aanrader vanjewelste: een echte Bouw-handel.nl lichtkoepel

22Mocht je op zoek zijn naar originele manieren om een ruimte totaal te transformeren, dan heb ik misschien wel dé tip voor je die je doet beslissen ‘t vanuit een heel ander perspectief te zien. Ikzelf zat namelijk in hetzelfde schuitje en wist niet wat ik met de zolder van dit huis aan moest. Het is een enorm grote ruimte maar zo donker en laag dat ik er niet graag vertoefde – iets wat zonde was voor de enorme potentie die het geheel bevatte. Een vriend van me keek er eens naar en kwam binnen een minuut al met de oplossing, die mijn gedachten nog in ‘t geheel niet had gekruist. Hij zei me een echte Bouw-handel.nl lichtkoepel aan te schaffen en te installeren in het plafond van de ruimte. Waar ik in eerste instantie moeilijkheden zag, bood hij me mogelijkheden – en ik vind dat een heel mooi iets!

Bouw Handel is uitgelezen voor de doe-het-zelver

2Wat een verschil een echte Bouw-handel.nl lichtkoepel kan maken, moge duidelijk zijn. De hele ruimte staat er onmiddellijk mee in een ander daglicht – en ja, dat mag je zowel letterlijk als figuurlijk opvatten. De hele dag door geniet ik van gratis licht en bespaar ik daarmee dus ook nog eens op de energierekening. 23Bovendien kan ik onder natuurlijk licht veel nauwkeuriger werken en dat is bijzonder handig, aangezien ik er mijn studio heb geplaatst. Door dit enkele detail toe te voegen heb ik in één klap het gehele uiterlijk en daarmee de functie van de ruimte kunnen veranderen en dat is toch een hele prestatie! Surf dus snel ook naar de website van de Bouw Handel, boordevol met handige bouwmaterialen die het doe-het-zelven een stuk aangenamer en bovendien voordeliger maken. 

Berichten gemaakt 32

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven